Wij bestaan al sinds 1982 | Op naar 10.000 artikelen!

Levering en retouren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,70 voor bestellingen onder de € 30,-

Gratis voor bestellingen vanaf € 30,-

Levering verloopt via de pakketbezorger van DPD of DHL. Over het algemeen zal de aflevering na verzending de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling aan ons retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd (exclusief verzendkosten bij bestellingen onder € 20,00). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, inclusief retourformulier (zie download button onder deze tekst). Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@winkelvansinkelamsterdam.nl en uw retour aanmelden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten (mits het artikel/artikelen reeds in goede orde retour ontvangen is/zijn).

Stuur je artikel(en) retour met het ingevulde formulier naar:

De Winkel van Sinkel Amsterdam
T.a.v. Afdeling Retouren
Argonautenstraat 68
1076 KT Amsterdam

Mocht het artikel beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het artikel te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het artikel aan u doorberekenen. Behandel het artikel dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.