Wij bestaan al sinds 1982 | Op naar 10.000 artikelen!

Over ons

Ons verhaal

De Winkel van Sinkel is sinds 1982 een begrip toen het van start ging op de Dappermarkt. Hier werden allerlei klein-huishoudelijke artikelen verkocht, van schuurspons en boodschappenkarretje tot horrengaas en paraplu. Ook klein gereedschap, kettingsloten en fietsonderdelen! Verder was er een sleutelservice, klaar terwijl u wacht. Kortom, er is nooit veel geweest dat niet vanuit het ruime assortiment verkrijgbaar was. Sinds 2020 is De Winkel van Sinkel van de Dappermarkt in Amsterdam verhuisd naar deze uitgebreide webshop!

“Er is niet veel dat niet vanuit het ruime assortiment verkrijgbaar is, dus shop gauw bij De Winkel van Sinkel Amsterdam en bestel het hier direct online!”

DAAROM KIES JE VOOR DE WINKEL VAN SINKEL

Eenvoudig winkelen

Alles is ondergebracht in duidelijke categorieën en voorzien van fraaie foto's. Zoek je artikel, stop het in je Winkel van Sinkel mandje en reken af. Wij gaan direct voor u aan de slag. Even wachten op de bezorger en... genieten. Eenvoudig toch?!

Uitstekende reviews

De Winkel van Sinkel Amsterdam krijgt al sinds de oprichting fraaie recensies. Eerst in de fysieke winkel en op de markt en nu ook voor de webwinkel. Daar doen we het voor! Ook tevreden? Toon uw waardering. Wij zijn u eeuwig dankbaar!

De mooiste aanbiedingen

Natuurlijk vind u hier wat u zoekt. En niet alleen dat, u kan het tevens scoren voor een hele aantrekkelijke prijs! Wij hebben standaard lage prijzen en veel artikelen zijn ook regelmatig in de aanbieding. En dat vrijwel allemaal direct leverbaar vanuit ons 1.500 m2 magazijn!

0
+
JARIG BESTAAN
0
+
PRODUCTEN
0
UUR
ONLINE GEOPEND